TOKAT / BAŞÇİFTLİK - Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

SİVAS'TA DÜZENLENEN FLOOR CURLİNG YILDIZ ERKEKLER BÖLGE ŞAMPİYONASI'NDA İKİNCİ OLUP TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA GİTMEYE HAK KAZANDIK.

DÖNEM SONU FAALİYET PROGRAMI

BAŞÇİFTLİK İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN. GÖNÜL UÇAR OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

FLOOR CURLİNG TURNUVASI ERKEKLER KATEGORİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDUK.

FLOOR CURLİNG TURNUVASI KIZLAR KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİSİ OLDUK.

ALAN VE ERİKÇAYIRI'NDA İKAMET EDEN ÖĞRENCİLERİMİZE VELİ ZİYARETİ

Ara

Okulumuz öğrencileri Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Betül ÇAM önderliğinde   "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda  bilgilendirildi.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri çerçevesinde Tokat'ta imam hatip okulları yöneticilerine yönelik imam hatip okulları yöneticilerinin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Aralık ayı Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) düzenlendi.

Mrt

Destekleme Kursu Mart Ayı Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Okulumuz tarafından 18 Mart Şehitler Günü Anma Programı düzenledik.

Mrt

Ders başarısı düşük ve devamsızlığı çok olan öğrencilerin velileriyle görüşme yapılıyor."

Mrt

Mübarek 3 aylar başlangıcında koridorumuza süsleme yaptık. 18 Mart Şehitler günü anısına koridorumuza Başçiftlikli şehitlerimizin mezarlıklarını koridorumuza yaptık.

Ara

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik mesleki uygulama çalışmalarına devam ediyoruz.