TOKAT / BAŞÇİFTLİK - Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Alan ve Erikçayırında ikamet eden öğrencilerimize veli ziyareti yaptık.  Katkılarından  ve desteklerinden dolayı ilçe milli eğitim müdürümüz Cevdet AVŞAR'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

12. Sınıf öğrecilerine TYT deneme sınavı yapıldı.

VELİ OKUL ZİYARET SAATLERİ

Mrt

Eğitim hayatında örnek çalışmalarıyla ilham veren ve iz bırakan öğretmenlerle ilgili kitap ve makale okunur, müzakere edildi.

Ara

"Lov RİCHARD´ın ""Doğadaki son Çocuk""  adlı kitabının öğretmenlerce  okuyup tahlil ettik.

Ekm

Ortak Sınava Geçiyoruz,Değerlendirmeyi Bağıl Yapıyoruz.

Ekm

Okulumuzda Dilek Şikayet Kutusu Aktif Hale Getirildi.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İmam Hatip Okulları Arası Yarışmalarına okulumuz olarak

1:Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması

2:Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması

3: Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması

4:Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması

5: Genç Sesler Musiki Etkinliği

Dallarında katılacağız.

Ekm

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Uygulama Programında görev alacak okulumuz öğrencileri dosyada belirtilmiştir.

Ekm

Okul Akademik Danışma Kurulu oluşturuldu. Müdür Vekili Yusuf BEYAZIT Başkanlığında okulumuzda görevli tüm öğretmenler ,Okul aile Birliği başkanımız İsmet YÜCE ve Okul Meclis Başkanı Doğukan KOCAVAY kurul üyeleri oldu.

OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER